Beoordelingen van Bar Bistro d'Olde Smidse Goor

Recente recensies van Bar Bistro d'Olde Smidse Goor

5 sterren na 216 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk en bezorging precies op de afgesproken tijd en qua hoeveelheid voor ons voldoende.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging en fantastische gerechten.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, online bestellen werkt ook super om 17:35 de bestelling geplaatst en 18:00 werd het bezorgd. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb echt gesmuld van de gamba-maaltijd.Bezorging was perfect- keurig exact op tijd. Om toch een kleinigheid te vermelden zou het beslist een winst zijn om het bestelde met een evt wens van de koper aan te vullen. Bv.in mijn geval iets pittiger, met wat meer knoflook.Klein zakje peper en zout erbij. ( jullie kennen dat wel, om met name de gebakken aardappeltjes daarvan iets te voorzien naar smaak). Mijn vrouw had de gebakken zalmfilet: in 1 woord TOP. In totaal dus een hoge waardering, met wat kleine details.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, ik heg hier niets over te klagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en altijd smidse kwaliteit. Ook bij bezorging. Mag van mij altijd zo blijven!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging weder stipt op tijd! Het eten was zoals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en was weer goed verzorgd en lekker ! Vooral de extra banaan was een aangename verrassing. Fijn dat deze weer terug is bij de sateh :)

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ons heerlijk gesmaakt Kwaliteit goed Bezorging goed Echt een aanrader in deze tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten nog steeds uitstekend, echter we hebben twijfels bij de 1.5 meter afstand bij de afhaal.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede services, netjes op tijd geleverd en zoals altijd lekker eten!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect in orde👌🏻

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super! Zowel bezorging als kwaliteit! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd zeer goed. Heerlijk gegeten.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Blijvend van uitstekende kwaliteit

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

top broodjes! En goed geregeld!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect !! Weer heerlijk als vanouds !! Prima en vlot verzorgd. Heel netjes afgeleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima op tijd, het eten was goed op smaak en lekker warm. Enige tip: stukjes asperge (en ham!) in de soep doen, dan is ie nog lekkerder!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de maaltijd en van de presentatie, d.w.z. de bezorging de gratis extra's. Hulde daarvoor. Wij vinden we het jammer dat er geen vegetarisch hoofdmenu op de kaart staat. Misschien kunnen jullie dat nog toevoegen. Wij zullen zeker nog wel eens bestellen. Vriendelijke groet van Hanna en Ad Albarda

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en goede bezorg service!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade was door het vlees warm geworden, de bestelling is precies op tijd geleverd

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De saté was nog prima op temperatuur alleen de snitzel was al koud en moesten we in de magnetron opwarmen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verlopen. Bestelling werd op tijd afgeleverd. Warmte was goed. En de saté Hawaï smaakte goed.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate smaakte weer heerlijk! En stipt op tijd met het bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en goed qua hoeveelheid. Bezorging mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het blijft uitstekend!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was lekker, alleen erg veel.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapastas van jullie en een paar goede vrienden aan tafel, wat wil een mens nog meer 😀 Petje af voor jullie creativiteit in deze rare tijden 👍👍👍 Gr Gerjo en Monique

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Volgens afgesproken tijd geleverd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer als vanouds hreerlijk gegeten.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lunch, en mooi op tijd bezorgd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima zoals we van jullie gewent zijn,suggestie,zou er een mogelijkheid zijn zoals jullie altijd al gedaan hebben,dat er een sausje bij de varkenshaas kan zijn,bvd Helma Kevelham

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen aardappeltjes erbij (wel patat), maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de desserts die ons “zomaar” werden nabezorgd. Super service!! En het smaakte weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben super lekker gegeten. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker als altijd. Het extra leuke was dat er aan moederdag gedacht was door een prachtige roos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals gebruikelijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste eten gehaald op advies van een bekende. We kunnen niets anders zeggen dan SUPER!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vooral de frietjes waren krokant en goudbruin gebakken. Beide vleesgerechten waren dik in orde 😄👍

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 7 menu's. Iedereen was tevreden. De sla viel een beetje tegen.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd .lekker warm

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vertrouwde kwaliteit en smaak en stipt op tijd bezorgd. Voor het toetje zijn we gezellig naar de IJscobar gewandeld voor een heerlijk ijsje. Kortom een geslaagde avond.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom fantastisch!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, geweldig eten !! Het echte smidse leven gevoel 👍🏼

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch, met extra #SmidseLeven gevoel door het pakket!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld! Op afgesproken tijdstip ook klaar en nog lekker arm toen we in huis waren! TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds heerlijke mooie rood van binnen primebeef gegeten....de gezelligheid en lieve aandacht hebben we er maar bij gefantaseerd, we missen jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, bezorging prima en het eten was warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde. Heerlijk gegeten. En een lekker ijsje na van de zaak.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Ik hoop dat jullie het een beetje volhouden.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fucking lekker weer! Satekaway 👌🏻

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en optijd bexorgd

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect! Goede lekkere warme porties keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm en een alleraardigste jongeman die de bestelling langs bracht. Chapeau.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Zelfs een extra toetje erbij, wat een service! Dankjewel.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zoals altijd, mooi op tijd ook. Sate hawai is een aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks miss mee,top,alleen iets te weinig stokbrood :) Ga zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Zowel het stipt op tijd bezorgen, het heerlijke eten als de Smidseleven-items. Het werd, mede door het Smidseleven gevoel, een geweldige Snor verjaardag-op-gepaste-afstand!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en lekker gegeten.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima in orde, op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prime beef was nog veel te rauw. De rest was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect geregeld. OK, ik had er graag wat peterselie en nootmuskaat bij gezien, maar we hebben gesmuld!! En een tip voor Klanten die er ook een voorgerecht bij bestellen. Zet het hoofdgerecht zolang op een kier geopend in een gesloten, voorverwarmde oven (90 oC is perfect)... Vraag: waar kan ik zien welke smaken ijs er mogelijk zijn?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en op tijd at te halen. Lief dat men rekening houdt met wensen!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was perfect en alles erop en eraan :) enige punt van extra zorg dat de bezorger iets meer afstand houd aan de deur voor kwetsbare mensen , mag voor mij rustig de tas op de grond zetten en stap terugdoen. Verder was het Top zoals altijd van jullie !!

Reactie van Bar Bistro d'Olde Smidse:Allereerst hartelijk dank voor je bestelling en je recensie. Het is protocol voor de bezorgers dat ze aanbellen, de tas neerzetten en vervolgens voldoende afstand nemen dus dit zullen we nogmaals onder de aandacht brengen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging prima en stipt op tijd. Kwaliteit zoals je gewend bent van een avondje uit in de Bistro zelf. Hopelijk kan dat snel weer.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komen onze hele leven al bij Olde Smidse. Blijft ons favoriete bistro.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals we gewend zijn van de smidse. Alleen jammer dat er geen gebakken banaan bij de saté hawai zat. Wel lekker gesmuld hoor.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, en stipt op tijd!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vertrouwd lekker

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Je mist natuurlijk de sfeer van d'Olde Smidse zelf maar aan de kwaliteit was niks aan te merken! Ga zo door en hopelijk kunnen jullie snel weer open! Dat alles weer normaal kan gaan functioneren

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals altijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

3 x besteld waarbij 2x de bestelling niet goed was. Eten smaakt prima, alleen dus 2x niet gekregen waarvoor we betaald hebben.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere lunch gehad! Goed gevulde broodjes! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pulled chicken was me lekker joh. Prima lunch

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super verzorgd! Lekker vertrouwd goed eten en super 'bediening op afstand'

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service. Heerlijk gegeten. Gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit van het eten.alleen tijdstip bezorging zou wel 1uur later mogen gr TBeunders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Het “thuis-uit-eten-Smidse-gevoel” ☺️. Bij het kindermenu zelfs een kleurplaat met kleurpotloden. Ontzettend leuk! Oldesmidseaanjedeur is een echte aanrader zolang we niet bij de Smidse zelf kunnen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk en was er precies op tijd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij van jullie gewend zijn,smaakte het eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten EN men leest de beoordelingen en doet te echt wat mee. Hulde. 👏

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi systeem dat het zo kan.....eten was goed warm en gaat. .bezorging top en best snel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er erg van genoten. Heerlijke maaltijd; goed verzorgd en keurig bezorgd. Doen we ongetwijfeld vaker!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit prima, temp. prima. op afgesproken tijd bezorg. porties voor jongeren wat aan de kleine kant, ouderen hebben er genoeg aan. Kortom: Een 91/2.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer super lekker gegeten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bellen de smidse omdat we het eten lekker vinden. Natuurlijk is eten thuis minder leuk, zijn de bezorg bakjes een beetje raar, maar de hele bestel procedure, bezorging en kwaliteit zijn top!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg leuke bezorgster. Top prijs-kwaliteit verhouding. Ook de bediening thuis is erg leuk! Echte aanrader!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd netjes en keurig op tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, bezorging prima, keurig op de gekozen tijd Prettig om berichtje te krijgen op het moment dat het onze richting op kwam Het mag nog wel wat warmer zijn, het wordt beetje snel koud Smaakte verder wel prima

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Goed verzorgd en verpakt. Goed op temperatuur en het was heerlijk.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, makkelijk online te bestellen en te betalen. Bezorging op afgesproken tijdstip. Voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering door vriendelijke medewerkster. Smaak van de maaltijd erg lekker, net zoals je gewend bent als je in de Olde Smidse gaat eten! Fijn om in deze corona-periode zo geholpen te worden!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, eten uitstekend. Vraag : Is de rauwkost bewust zonder een dressing aangeboden?

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was stipt op tijd en nog warm! Saté Hawaï smaakte heerlijk en het kindermenu was ook genoeg. Wellicht is voor kinderen die grotere eters zijn het kindermenu (wat) te klein! Wij bestellen zeker nog een keer :).

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de bestelling was prima. De maaltijden waren prima op temperatuur en we hebben er van genoten. De bezorging was stipt op tijd, geweldig!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd erg lekker en fijn dat het zo kan

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, optijd, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch! Zowel de vriendelijke en zelfs stipt op tijd bezorging als het zoals we gewend zijn super kwaliteit van het eten. Kortom...Het overheerlijke Smidse-leven gevoel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en klantvriendelijke website. Prima service, perfecte maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer super heerlijk gegeten! Over de service én de maaltijd niets dan lof!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. De saté smaakte heerlijk en de bezorging was keurig op tijd en super vriendelijk

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, perfecte thuisbezorging Zeker een aanrader en wij doen het zeker nog een keer

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super!! En qua bezorging perfect op tijd. Ook prettig dat je in een tijdspad van 20 minuten aan kunt geven dat je graag zou willen eten. Kortom dat wat we gewend zijn van het Smidse leven!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is prima en op tijd af te halen. Graag iets meer salade en de slasaus in een klein apart bakje.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt gesmuld. Bestelling was prima op tijd, smakelijk en lekker warm. Ook een paar extra bitterballen erbij op verzoek en voor niks! Netjes! Enige tip: dressinkje over de sla doen de volgende keer ☺️

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten & perfect op tijd bezorgd!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onder de indruk van de logistieke service. Top geregeld! Kwaliteit als vanouds.. makkelijk bestellen, goede communicatie over de bestelling en snel geleverd. Ouderwets Saté Hawaï natuurlijk 👍

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn Sateh Hawaï smaakte gewoon goed! Precies zoals je hem kent zo kreeg ik hem ook thuis bezorgd. Weliswaar in iets meer verpakking maar de smaak bleef! Een aanradertje in elk geval

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige aflevering , precies op tijd en geweldig lekker. Een aanrader en voor herhaling vatbaar

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten (Saté Hawai) smaakte prima en was op de juiste tijd klaar. Het eten blijft beter warm op de manier zoals het nu verpakt was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en stipt op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP, ouderwets lekker, mooie service zodat we thuis toch nog beetje 'uit eten' kunnen!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en het eten was nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten! Spareribs, schnitzel, aardappeltjes en salade.. Vertrouwde Smids kwaliteit in een iets mindere ambiance. Hopelijk snel weer in het restaurant, tot die tijd is thuis bezorgen, een prima alternatief.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👌

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten geleverd, op afgesproken tijd. Smaakte top, porties prima. Zeker een aanrader.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Graag iets meer salade en de dressing apart.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Lekker thuis ongegeneerd spareribs (en saté) gegeten met de saus over het hele gezicht en vlees tussen de tanden;-) Zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten! Smaakte super en er was voldoende. Tot snel!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer heerlijk gesmaakt en wat een top service, dat we er de gevraagde champignonsaus bij kregen!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht was prima en zoals we van jullie gewend zijn. Alleen het stokbrood was hard geworden.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Het bestellen en het ophalen verliep allemaal prima. Ik vind het een mooi initiatief. Oh ja en de bediening was vriendelijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect. En thuisbezorgd, op de minuut!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi dat het zo kan, super lekker gegeten👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd bezorgd op de juiste tijd. 5 x saté /saté Hawaii en 1 x varkenshaas. De bij bestelde patat (2×) was ook ruim voldoende. Ook lekker is de salade in eigen bakjes. Kortom: we hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo mensen van de Smidse, hallo Glen, wij hebben gister heerlijk gegeten van jullie eten. De saté Hawaï was net zo lekker als voorheen bij jullie zelf. Alleen de entourage thuis is natuurlijk anders. De bezorging was stipt op tijd! Al met al hebben we genoten van het ‘uit’ eten bij de Smidse thuis. Dikke duim. Grt, Frank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen en betalen was supermakkelijk! Het eten was ruim op tijd, lekker warm en net zo lekker als bij jullie aan tafel! Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Had iets warmer gekund, verder zeer tevreden. Leuk initiatief en goed geregeld vanwege het corona gebeuren. Ook een reden om jullie te steunen in deze moeilijke tijd als ondernemer. Wensen jullie al het mogelijke succes!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en netjes op tijd

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte fantastisch. Fijn om de Goorse ondernemer in deze gekke tijd te steunen!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Op juiste moment kunnen afhalen. Graag, indien mogelijk, dressing van sla apart. Wat veel friet.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en warme maaltijd bezorgd! Fijn dat jullie deze optie bieden in deze tijden!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het super lekker en het was genoeg. Werd netjes afgeleverd en precies op tijd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Het werd op tijd bezorgd. Een aanrader!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De gebakken aardappeltjes bij mijn spare ribs waren wel gebakken, maar niet gaar. Behoorlijk wat harde stukjes aardappel. Ik vond de spare ribs vrij snel afgekoeld. Ik moet weliswaar 5 minuten rijden naar Diepenheim, maar toch. Wat ik niet begrijp is dat er €0,25 transactiekosten op de rekening staat. Dat vind ik echt geen goede zet in deze tijd waarin we elkaar proberen te helpen. Ik geef liever €1,- fooi dan dat ik die transactiekosten betaal. Ik hoop voor jullie dat dit wel succesvol is en niet te lang duurt, want iedereen moet zijn geld verdienen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd! Op tijd bezorgd, goed warm, kroepoek netjes apart verpakt.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top in orde. Ook namens de collega’s was goed voor elkaar. En het was allemaal voldoende. Allemaal hebben we netjes onze bakjes leeg gegeten😂

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Betaling makkelijk en vlot. Bestelling was op de afgesproken tijd klaar en vers bereid.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, wat een goed initiatief. We hebben lekker gegeten. De temperatuur van het eten was uitstekend. De "niet hete" pindasaus heeft een fan erbij.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, we hadden het echte Smidse gevoel thuis! Een aanrader in deze bizarre tijd.Ook de complimenten voor de bezorgster, vriendelijk en keurig op tijd.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en goed verzorgd! Het was alleen niet heel warm meer.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goeie oplossing nu we niet in het restaurant mogen komen, ivm corona. Keurig op tijd klaar en kwaliteit prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn erg tevreden over de goede kwaliteit en correcte bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service 👍😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg goed geregeld. Zowel het bestellen, betalen als het brengen. Ga het zeker vaker doen. En het belangrijkste: Het was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Heerlijk gegeten. Wijntje erbij en het leek wel of we bij jullie waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we het gewend zijn was de kwaliteit zeer goed . Het bezorgen was uitstekend, hadden op de bestelsite de tijd aangegeven en bestelling werd ook op die tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn fijn fijn en lekker op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP-service en echt stipt op tijd!!! Ga zo door lieve mensen van de Smidse!! #steundegoorseondernemers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service het was heerlijke sate Op tijd geleverd op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snitzel was lekker. Genoeg aardappeltjes erbij en voldoende patat. Wat meer groente zou mooi zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, goed op tijd kunnen afhalen. Wat weinig sla.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bevestiging van de bestelling. Bezorgd vlgs. afspraak. Eten was lekker.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Top idee “satekaway”

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas erg afgekoeld, had te lang gestaan. Vlees lekker en mals, pepersaus was vrij smaakloos, hoeveelheid geb.aardappels,salade en sla wel erg karig,mag royaler. Wat ons betreft geen aanrader...

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel te weinig vlees en aardappels 18.50 voor 7 stukjes spareribs en 20 stukjes half gare aardappels vind ik slecht

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker heur!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was super voor elkaar! Zoals altijd👌🏻👌🏻 Kindermenu erg karig. Mayo en appelmoes zaten er niet bij, en weinig friet.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, lekker gegeten. Het was nog goed warm!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van jullie sate hawai

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Juiste tijd, juiste hoeveelheid, goed warm en... echte smidse kwaliteit. Genieten!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was als vanouds heel goed. Mooie verpakking, waardoor alles netjes warm bleef. Ook de bezorging was netjes geregeld en keurig op tijd. Top

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kan het iedereen aanbevelen. Het eten was geweldig.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat mooie super idee . Het Was erg lekker woord zeker succes 👌👏

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. Het eten is zoals we gewend zijn: heerlijk én vers!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goede temperatuur en bezorging. Tip: kroepoek er apart bij doen of weg laten was nl erg taai/ slof. M.v.g

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating